Oppdag en fargerik kulinarisk reise med Cerys Matthews sin bok 'Where the Wild Cooks Go'. Denne hyllesten til matkultur byr på en spennende samling av oppskrifter fra 15 forskjellige land, og til hver oppskrift er det tilknyttet en Spotify-spilleliste, slik at leseren kan nyte musikk fra hver region mens de lager mat. Boken inneholder ikke bare over hundre unike oppskrifter, men også poemer, visdomsord, kuriositeter og overraskende fakta om verdenshistorien. Fra lettlagd haggis og vegansk haggis til jambalaya, kål gryte og tradisjonelle samt veganske welsh cakes – det er noe for enhver smak. Du vil også finne opprinnelige oppskrifter som tequila-reker, sjokolade- og Guinnessfondanter, tusenhulls-pannekaker med ananas og chili, potet-, kikerter- og kokosnøttkarri, samt dahl og heggsalat. Dette 'folkekokeboken' er proppfull av generasjoners visdom og minneverdige historier fra Matthews’ tid som artist i Catatonia, noe som gir leseren en dypere forståelse for matens historie og kultur. La deg inspirere av denne vakre boken som tilbyr en bærekraftig tilnærming til matlaging, fri for unødvendige kompliserte metoder.