The New Whole Foods Encyclopedia: A Comprehensive Resource for Healthy Eating
Produktbeskrivelse
Boken "The New Whole Foods Encyclopedia" regnes som en essensiell guide for ernæringsbevisste forbrukere, og er nå grundig oppdatert for det 21. århundrets kjøkken. Siden første utgave ble utgitt i 1983, har forståelsen for sammenhengen mellom kosthold og både mental og fysisk helse eksplodert blant amerikanere. I dag finnes det et større utvalg av helsemat tilgjengelig enn noen gang tidligere, men valgmulighetene kan være overveldende. Denne nye utgaven veileder leserne i kunstene ved å velge, tilberede, lagre og bruke over 1000 kjente og ukjente matvarer, slik at de kan opprettholde optimal helse og helbrede ulike plager. Entusiastene av forfatterne Michael Pollan og Eric Schlosser, samt alle som bryr seg om kvaliteten på maten de konsumerer, vil finne denne boka til å være en uvurderlig ressurs for sunn ernæring. Den oppdaterte utgaven av "The New Whole Foods Encyclopedia" inneholder over 200 nye oppføringer, et nytt register med hjemmeremedier, illustrerte tegninger av uvanlige matvarer, ressurser for å skaffe vanskelige ingredienser, samt en omfattende kryssreferanse for enkel navigering.