The Third Plate: Field Notes on the Future of Food
Produktbeskrivelse
I dagens matverden, hvor bølgen av gård-til-bord-restaurantene sprer seg, skjuler det seg en mørk hemmelighet: Den lokale matkulturen har ikke klart å forandre måten vi spiser på. I sin banebrytende bok, "The Third Plate: Field Notes on the Future of Food", presenterer kokk Dan Barber en radikal ny tilnærming til mat som både vil helbrede jorden og smake godt. Barber, kjent fra Netflix-serien "Chef's Table", vinduer i denne New York Times-bestselleren tilbake til fortidens skadelige matvaner og nåtidens feilaktige spisevalg. Han inviterer leserne til å utforske en fremtid hvor god farming og velsmakende mat forenes i en ny form for amerikansk kosthold - det han kaller den 'tredje tallerkenen'. Med klarsyn og optimisme tegner Barber et lysende bilde av en bærekraftig fremtid for både enkeltpersoner og kokker, og oppmuntrer alle til å forestille seg en nasjonal matkultur som er like smakfull som den er ansvarlig.