I "New Rules of Cheese" gir Anne Saxelby lesere en underholdende og særegen guide til de essensielle reglene for å nyte ost. Boken oppmuntrer deg til å velge en mer smakfull fremtid, og støtter dermed små meierier og osteprodusenter som bidrar til det mangfoldige og motstandsdyktige landskapet vi så sårt trenger. Utnyttet av både nybegynnere og eksperter, er denne rikt illustrerte boken en perfekt ressurs for alle osteentusiaster. Her lærer du hvordan du lager et stilfullt ostefat, hvordan du kan omgjøre rester av ost til deilige retter, og hvordan du deler ost på korrekt vis for å utvide smaksløken. "New Rules of Cheese" tar deg med på en reise gjennom ostens historie og grunnleggende produksjonsmetoder, og avklarer hvorfor ost faktisk er bra for deg (og ikke gjør deg feit!). I tillegg gir boken deg innsikt i den store meieridebatten – pasteurisert versus upasteurisert – og beriker ordforrådet ditt med en nyttig leksikon om ost. Boken har blitt anerkjent som en av de beste kokebøkene året av både The New York Times Book Review og The Atlanta Journal-Constitution.