I takt med at Deborah Madison's 'Vegetarian Cooking for Everyone' brakte kjøttfrie retter til mainstream-kulturen, følger 'Raw Food for Everyone' opp med en komplett veiledning til rå matlaging. Kjennere av rå mat forstår hvor mettende og smakfullt dette kan være. Det som en gang var en undergrunnsbevegelse blant helse-entusiaster har nå gjort seg gjeldende i den kulinariske verden. Alissa Cohen, en av landets ledende eksperter på rå mat, deler her et overdådig utvalg av oppskrifter, metoder for tilberedning og en omfattende ingredienskatalog. Boken byr på 300 unike oppskrifter for måltider og snacks, alt fra næringsrike smoothies og juicer til uimotståelige råoster og iskrem, samt kjeks og pizza. Dette beviser at rå mat ikke bare er sunt og energigivende, men også tilgjengelig, næringsrikt og velsmakende. Med et fokus både på nybegynnere og mer erfarne rå mat-entusiaster tar Cohen rå mat til et nytt nivå med sine enkle tilberedningsteknikker og oppfinnsomme smaker. 'Raw Food for Everyone' er den ultimate guidene til rå mat.