Forfatteren bak den prisvinnende bloggen The First Mess, Laura Wright, presenterer sin debutkokebok med størst forventning. Denne kokeboken inneholder mer enn 125 vakkert tilberedte sesongbaserte oppskrifter laget med hele råvarer. Hjemmekokker søker til The First Mess for Wrights enkle, men smakfulle veganske oppskrifter som fremhever sesongens beste ingredienser. Oppskriftene er ikke bare en fryd for ganen, men også for øyet, takket være de fantastiske fotografiene og den fengslende fortellingen som følger med hver rett. Wright tar oss med på en visuell reise gjennom sesongenes skjønnhet med sin samling av oppskrifter av arvestykke-kvalitet, som klarer å vise at plantebasert velvære er både tilgjengelig og deilig. Med en oppvekst i en lokal matbutikk og grønnsakshage i sør-Ontario, der vinterens lager med rotgrønnsaker og vårens samt sommerens ferske produkter var en del av hverdagen, har hun fått en solid forståelse for råvarenes syklus. Etter å ha fullført kulinarisk skole og jobbet for en av Canadas originale lokalmatkokker, startet hun The First Mess på oppfordring fra venner og familie.