I denne inspirerende boken, "Fermentering", får du muligheten til å utforske de dype smakene og helsefordelene ved fermenterte matvarer. Med 35 enkle oppskrifter, kan du trygt invitere fermenteringskunsten inn i ditt eget kjøkken. Boken tar deg gjennom de klassiske og tidstestede oppskriftene på sauerkraut og kimchi, så vel som den forfriskende kombucha. Forfatterne har videreutviklet disse tradisjonelle oppskriftene for å skape smakfullere varianter som vil berike ditt måltid med helt nye smaksopplevelser. Gjør deg kjent med de urgamle konserveringsmetodene og la deg inspirere til å bli din egen fermentør. Gjennom praktisk veiledning lærer du hvordan du kan massere kraut, fylle opp hyllene dine med skapninger fra naturen, og la tiden arbeide for deg og dine fermenterte skatter. Resultatet vil være både livgivende og fylt med eksplosive smaker. Søren Ejlersen, kjent som medstifter av Aarstiderne.com, og Ditte Ingemann, en dyktig kogebogsforfatter, matfotograf og oppskriftsutvikler med bachelorgrad i ernæring og helse, står bak denne boken, som også henter inspirasjon fra Den populære bloggen www.thefoodclub.dk.