Pyntebogen byr på et mangfold av fantastiske ideer for kakepynt, ledet av Annemette Voss, som alltid har hatt en lidenskap for detaljerte håndverk og estetikk. Her finner du kreative forslag som blomsterstilker plassert i små rør, som får kaken til å minne om en blomstereng, samt vakre, fargede 'koraller' eller sukkerspiraler i delikate pastellfarger. Boken understreker at smaken av kaken er like viktig som pynten, og den inneholder derfor en rekke oppskrifter på ulike bunner, mousser, kremer, geléer og glasurer. Eksempler inkluderer konfektbunn med lakris, passionsfruktsmouse, kokoskrem og sjokolade-karamellganache. Pyntebogen er en selvstendig fortsettelse av Lagkagebogen, hvor alle mål er kompatible mellom de to bøkene. Det gir leserne muligheten til å kombinere oppskriftene fritt, og gir rikelig med anledninger til å skape vakkert pyntede lagkaker og moussekaker til spesielle feiringer.