Peoples Press

Simremad & ting der tager tid

Simremad & ting der tager tid

Produktbeskrivelse

Boken "Simremad & ting der tager tid" er skrevet av fem unge menn og deres mesterlærer, den legendariske Røde Claus Christensen, som har vært en viktig skikkelse i deres kulinariske opplæring i kjøkkenet til restauranten Gammel Mønt. I mange år har de holdt felles middagsselskaper, hvor de har servert nydelige, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Hensikten med denne boken er å videreføre deres kjærlighet for matlaging og dele de mange anekdotene og fortellingene som gjør måltidene til mer enn bare næring. "Simremad" er en hyllest til sansene og en påminnelse om å tilføre mer kjærlighet i matlagingen. Røde og hans disipler ønsker å gjenskape duftene i våre kjøkken og insisterer på at både mat og måltider fortjener mer tid. Så ta frem den tyngste gryten du har, sett av en dag i kalenderen, og la deg forføre av de uimotståelige rettene!

Prishistorikk

Lavest
335 KR
Høyest
349 KR
Gjennomsnitt
342 KR
Median
342 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Peoples Press
Navn Simremad & ting der tager tid
GTIN/EAN/ISBN 9788791693434
Kategorier Bøker