Boken "Simremad & ting der tager tid" er skrevet av fem unge menn og deres mesterlærer, den legendariske Røde Claus Christensen, som har vært en viktig skikkelse i deres kulinariske opplæring i kjøkkenet til restauranten Gammel Mønt. I mange år har de holdt felles middagsselskaper, hvor de har servert nydelige, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Hensikten med denne boken er å videreføre deres kjærlighet for matlaging og dele de mange anekdotene og fortellingene som gjør måltidene til mer enn bare næring. "Simremad" er en hyllest til sansene og en påminnelse om å tilføre mer kjærlighet i matlagingen. Røde og hans disipler ønsker å gjenskape duftene i våre kjøkken og insisterer på at både mat og måltider fortjener mer tid. Så ta frem den tyngste gryten du har, sett av en dag i kalenderen, og la deg forføre av de uimotståelige rettene!