Ønsker du å lage bedre mat samtidig som du sparer penger og reduserer avfallet ditt? "Perfectly Good Food" er en inspirerende kokebok og feltguide som lærer deg hvordan du kan spise mindre sløsete og mer bærekraftig. Boken er fylt med smarte tips til hvordan du kan bruke opp ingredienser, lyse oppbevaringsideer og tilpasningsdyktige hero-oppskrifter. Enten du har en bortgjemt bunt med krydderurter eller en overflod av sommertomater, vil denne boken hjelpe deg med å redde alt i kjøleskapet samtidig som du setter en deilig middag på bordet raskt og enkelt. Du vil bli inspirert til aldri å kaste god mat igjen. Forfatterne, søsterne bak den anerkjente restauranten Mei Mei Dumplings i Boston, kombinerer sin profesjonelle kompetanse fra et tiår i restaurantbransjen med den kreative løsningen fra en hjemme-kokk som lager mat til en travel familie. Med kloke og fargerike illustrasjoner som støtter et variert utvalg av plantebaserte oppskrifter, er dette en bok for den budsjettsmarte kokken, den miljøbevisste matlagingen og enhver som ønsker å utnytte ingrediensene sine til det fulle.