Lær å tilberede smakfull, autentisk jamaicansk mat med denne enkle og brukervennlige kokeboken. Jamaica, den fjellrike karibiske øya som er kjent for sin kaffe og vakre strender, har også utviklet en unik matkultur takket være sitt mangfold av lokale råvarer og kulturelle påvirkninger. I den jamaicanske innkjøringen får du oppleve de rike smakene av krydret jerk-pork, søte tropiske juicer, komplekse karriretter, og dekadente desserter. Denne kokeboken presenterer de beste oppskriftene fra øya, både tradisjonelle retter og moderne varianter, signert noen av Jamaicas mest kjente kokker og restauranter, inkludert Norma Shirley fra Norma at the Wharfhouse, Everett Wilkerson fra Sans Souci Lido og James Palmer fra Strawberry Hill. "Authentic Recipes from Jamaica" inneholder over 60 oppskrifter i farger med fotografier tatt på stedet. Engasjerende essays av matforfatterne John DeMers og Norma Benghiat belyser øyas kultur og historie, supplerer med forklaringer på spesifikke ingredienser samt lettfattelige oppskrifter. Dette gjør boken til en av de mest komplette samlingene av jamaicansk matlaging.