PERIPLUS EDITIONS

The Food of Korea

The Food of Korea

Produktbeskrivelse

Gjenopplev dine favoritter fra det koreanske kjøkken og oppdag nye retter med denne lettfattelige kokeboken! Koreansk mat er kjent for sin smakfullhet og tilfredsstillelse, hvor en harmonisk balanse mellom smaker og teksturer gjør hvert måltid til en opplevelse. Sterke chilier står i kontrast til den milde risen, duftende sesamolje gir en sødmefull undertone til både kjøtt og grønnsaker, mens den syrlige og sprø kimchien tilfører en forfriskende crunch. I tillegg legger koreansk matstor vekt på grønnsaker og kornprodukter, noe som gjør den både sunn og velsmakende. Denne kokeboken inneholder over 60 oppskrifter utviklet av de anerkjente kokkene ved Shilla Hotel i Seoul. Bli kjent med kjente klassikere som bulgogi av storfe, Bibimbap (dampet ris med grønnsaker og rød chili-bønnepasta) og kimchi fylt med agurk, samt andre deilige og enkle retter som Guljeolpan (den kongelige ni-delte tallerkenen), Shinseolo og koreanske festkaker. Med praktfull fotografering, detaljert informasjon om ingredienser, og dypere innsikt i kulturen fra dette fascinerende landet, gjør "The Food of Korea" matlaging til en spennende reise.

Prishistorikk

Lavest
101 KR
Høyest
124 KR
Gjennomsnitt
111 KR
Median
103 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke PERIPLUS EDITIONS
Navn The Food of Korea
GTIN/EAN/ISBN 9780804855013
Kategorier Bøker