The Italian Vegetable Garden av Rosalind Creasy er en inspirerende bok for alle som ønsker å dyrke og tilberede de fantastiske grønnsakene som gjør det italienske kjøkkenet så unikt. Med sitt vakre, illustrerte format gir denne guiden omfattende råd om hvordan man kan dyrke førsteklasses varianter av tomater, bladgrønt, bønner, auberginer, artisjokker, paprika, urter og mye mer. Leserne vil finne nyttige tips om dyrking av italienske grønnsaker i ulike klimaer i Nord-Amerika, og boken inkluderer over 25 oppskrifter på antipasti, supper, sauser og sideretter, fra den klassiske marinara til en smakfull brød-pudding med artisjokker, og til og med konserveringsteknikker. De appetittvekkende bildene i boken fanger essensen av disse deilige grønnsakene og rettene, og fremhever italienske spesialiteter som de viltvoksende grønnsakene fra Italias bjerge. Med en ny forord av Creasy og oppdaterte anbefalinger, forblir denne boken en pålitelig ressurs for både erfarne gartnere og nybegynnere.