I "Breakfast, Lunch, Tea with Children" presenterer Rose Carrarini, grunnleggeren av den ikoniske Rose Bakery i Paris, mer enn 50 enkle, elegante og velsmakende oppskrifter som kan lages sammen med barn. Denne inspirerende oppskriftskolleksjonen feirer gleden av familiens matlagingsritualer. Carrarini, hvis kjære Rose Bakery-kafeer tiltrekker seg en trofast tilhengerskare over hele verden, deler sin omfattende erfaring fra både profesjonell matlaging og hjemmelagde måltider med sin egen storfamilie. Med praktisk veiledning og klare, trinn-for-trinn instruksjoner, retter boken seg til kokker i alle aldre og med ulike ferdighetsnivåer. Oppskriftene spenner fra klassiske frokoster, festlige middager, til søte herligheter og mye mer. Fra enkle retter som eggerøre og pastasauser til mer intrikate kreasjoner som goujons, grønnsaks-gyozaer, okonomiyaki og madeleines, tilbyr denne boken noe for ethvert smakpreferanse. Med fokus på ingredienser av høy kvalitet og inspirert av globale mattradisjoner, gir oppskriftene en spennende reise gjennom samlingens mangfold.