Boken "Crumbs" av Ben Mims er kåret til en av de beste kokebøkene for 2024 av THE NEW YORK TIMES, LOS ANGELES TIMES, WASHINGTON POST, FORBES, BUSTLE, FOOD & WINE, EATER, FOOD NETWORK og THE NATIONAL POST. Dorie Greenspan, bestselgende forfatter i New York Times, omtaler boken som en kilde til sødme og delikate oppdagelser på hver eneste side. Andy Baraghani, bestselgende forfatter og vinner av James Beard-prisen, fremhever Mims som en av våre mest talentfulle forfattere og bakere, som inviterer leseren til å utforske det rike mangfoldet av småkaker, og vekker nysgjerrighet og cravings på hver side. I "Crumbs" får du 300 uimotståelige, autentiske og deilige oppskrifter på småkaker fra nærmere 100 forskjellige land. Småkaker er en universelt elsket godbit som kan nytes til frokost, til ettermiddagste, i høytider eller som en sen kvelds-snack. Ben Mims, matforfatter, oppskriftsutvikler og selvutnevnt bake-entusiast, tar hjemmekokkene med på en smakfull reise gjennom forskjellige kulturer og tradisjoner.