I denne dype og innsiktsfulle boka gir Magnus Nilsson sin personlige hyllest til det enestående restaurantkonseptet Fäviken, som han drev i avsidesliggende Sverige frem til 2019. Å stenge Fäviken var en utfordrende avgjørelse for Nilsson, da restauranten ikke bare var en arbeidsplass, men også et hjerteprosjekt som blomstret på sitt ypperste. Boken utforsker reisen fra restaurantens spede begynnelse til å bli en verdenskjent destinasjon. Nilsson belyser hvordan restaurantbransjen har utviklet seg, samt kortlegger årsakene bak hans valg om å søke nye utfordringer. "Fäviken: 4015 Days, Beginning to End" er mer enn bare en fortelling om ett sted; det er en viktig kommentar til dagens matskultur. Boka inneholder tankevekkende essays om temaer som kreativitet, balansen mellom familieliv og restaurantedrift, hykleriet i bærekraft, jakten på 'lagom', påvirkningen av sosiale medier, imitasjon vs. plagiering, haute cuisine, kunstnerisk gjestfrihet og betydningen av håndverk over innovasjon. I tillegg inkluderer den en kronologisk oversikt over hver eneste rett som noen gang har vært servert på Fäviken, samt 100 minneverdige oppskrifter. Boken er en visuell fryd og en hyllest til de unike smakene og opplevelsene som Fäviken hadde å tilby.