«Greece av Vefa Alexiadou» er en omfattende og uunnværlig kokebok som tar for seg den rike og fascinerende mattradisjonen fra moderne Hellas. Dette er den første virkelig omfattende bibelen for gresk matlaging på engelsk. Gresk mat er kjent for sin enkelthet, helsefordeler og deilige smaker, og den gjenspeiler på en unik måte den rike kulturhistorien som preger både land og sjø. Det er den opprinnelige middelhavs kosten, der olivenolje, brød, vin, fiken, druer og ost har vært essensielle ingredienser siden vestlig sivilisasjons morgen. Med hundrevis av enkle oppskrifter fra Vefa Alexiadou, den anerkjente autoriteten innen gresk matlaging, gir boken også verdifull informasjon om regionale spesialiteter, lokale ingredienser, samt den religiøse og historiske betydningen av rettene. Illustrert med 230 fargebilder, tilbyr dette verket en visuell fest som vil inspirere både nybegynnere og erfarne kokker til å utforske den greske matens herligheter.