Oppdag den debuterende kokeboken fra den kjente restauranten Mangal II i Øst-London, hvor moderne tyrkiske oppskrifter settes i fokus. Med en visjon inspirert av Dirik-brødrene, bærer denne boken med seg smaker og historier fra en av Londons mest livlige matdestinasjoner. Brødrenes far, den tyrkiske kokken Ali Dirik, immigrerte til London og åpnet Mangal I, Storbritannias første ocakbasi, i 1994. Nå har hans sønner modernisert anatolsk matlaging for det 21. århundre. Gjennom rørende essays om mat, kreativitet og restaurantens arv, får leserne innblikk i over 60 originale oppskrifter. Blant signaturrettene finner vi Cull Yaw Köfte med grillet eplesaus, grillet kikerthummus, surdeigspide, sopp manti og tahinideligtert – alle kreasjoner fra Sertaç Dirik, en av de mest talentfulle kokkene i sin generasjon. En innledning av Action Bronson forteller videre historien om denne unike matdestinasjonen, som er elsket av lokale innbyggere og restaurantentusiaster fra hele verden.