"Mexico: The Cookbook" er den ultimate boken om mexicansk hjemmelaging, skrevet av landets ledende kulinariske autoritet, Margarita Carrillo Arronte. Med en kulinarisk tradisjon som strekker seg over 9 000 år, henter meksikansk mat inspirasjon fra både aztekisk og maya-indisk kultur. Den er kjent for sine friske, aromatiske ingredienser, fargerike presentasjoner og dristige kombinasjoner av smaker. Boken inneholder over 700 deilige og autentiske oppskrifter som enkelt kan lages hjemme. Fra klassiske retter som tamales, fajitas og moles til spennende retter som kaktussalat, blå krabbesuppe og melonkjernejuice, feirer oppskriftene de friske smakene og råvarene fra et land hvis mat er anerkjent og beundret over hele verden. "Mexico: The Cookbook" er strukturert etter type og stil (Gatekjøkken, Forretter, Drikkevarer, Fisk og sjømat, Kjøtt og fjærfe, Grønnsaker, Belgfrukter og ris, samt Desserter), og inneholder også en omfattende introduksjon til mexicansk kulinarisk historie, ingredienser og teknikker, i tillegg til en Chef Menu.