Denne inspirerende samlingen av over 150 autentiske og spennende pastaretter fra Barillas anerkjente testkjøkken er en hyllest til en av verdens mest elskede matretter. Pasta har hevet seg fra sine enkle røtter og har blitt en viktig del av gastronomien globalt. I denne mesterklassen presenteres 150 elegante og fullendte oppskrifter, nøye testet av Barilla, som er kjent som verdens ledende pastamerke. Hjemmekokker vil finne enkle ukesmiddager, imponerende helgemiddager og oppskrifter for enhver anledning. Denne varierte oppskriftsamlingen inkluderer sesongbetonte og grønnsaksbaserte retter som Mafaldine med escarole og oliven, Bavette med bagna cauda og sprø grønnsaker, samt Fusilloni med zucchini, cherrytomater og saltet ricotta. Den omfatter også tradisjonelle retter som Rigatoni all’amatriciana og Penne rigate all'arrabbiata, nostalgiske italienske klassikere som Gemelli med pesto alla trapanese og Spaghetti ai frutti di mare, samt nyskapende originalkreationer.