Oppdag hemmelighetene bak italiensk bakverk og sjokoladearbeid med "The Chocolate Spoon" fra The Silver Spoon Kitchen. Denne boken, som er en del av den anerkjente Silver Spoon-serien, gir deg 100 utvalgte oppskrifter med sjokolade, hver med nydelige, nyfotograferte illustrasjoner. Her får du innsikt i sjokoladens mangfold, inkludert mørk, melk, ruby og hvit sjokolade, og boken dykker dypt ned i dens historie, sammensetning og ulike typer. I tillegg til de 100 sjokoladeoppskriftene presenteres 30 grunnleggende oppskrifter som viser hvordan du arbeider med sjokolade, komplett med trinn-for-trinn-bilder. Fra temperering og glasering til å lage former og dekorasjoner i sjokolade, gir denne boken omfattende veiledning og uvurderlige tips for både nybegynnere og erfarne bakere. Lær å mestre kunsten å arbeide med sjokolade på en enkel og intuitiv måte, og oppdag hvordan dette elskede ingrediensen kan forvandle dine baking opplevelser.