Oppdag en verden av smak med "The Gluten-Free Cookbook" av Cristian Broglia, en praktisk guide med hele 350 lekre oppskrifter på naturlig glutenfri mat fra ulike deler av kloden. Denne imponerende kokeboken er den eneste glutenfrie kokeboken du noen gang trenger! Den fremhever hverdagsretter fra over 80 land og viser mangfoldet av oppskrifter som er smakfulle uten å være avhengige av spesielle ingredienser eller substitusjoner. Enten du følger en glutenfri diett, eller ønsker å utforske glutenfri matlaging, vil du finne deilige og brukervennlige oppskrifter som spenner fra frokost til middag og dessert. Oppskriftene inkluderer ikoniske retter og elskede regionale spesialiteter, som sommeruller fra Vietnam, reker og gryn fra USA, biff med chimichurrisaus fra Argentina, stuing med favabønner fra Egypt, pavlova fra Australia, grønnsakspakoraer fra India, og vaniljflan fra Mexico, alle naturlig fri for gluten. Boken tilbyr også veganske, vegetarianske, nøttefrie og melkefrie alternativer, samt enkle måltider som kan lages på 30 minutter.