'The Korean Cookbook' er anerkjent som en av de beste kokebøkene i året av flere ledende publikasjoner som The Guardian, Vice, Food & Wine, Bon Appetit og Robb Report. Boken gir en raffinert og smakfull innføring i det koreanske kjøkken, kjent for sin rikdom og variasjon. Med over 350 autentiske og deilige oppskrifter, er dette en uunngjengelig ressurs for hjemmekokker som ønsker å utforske den koreanske mattradisjonen. Oppskriftene er omhyggelig organisert etter tradisjonelle koreanske måltider og inkluderer basisvarer, fermenterte matvarer, risretter, grønnsaksretter, råretter, nudler, wokretter, grillet kjøtt, supper, gryteretter, dumplings, grøt, riskaker og dessert. De anerkjente kokkene JP Park og Jungyoon Choi deler sin omfattende forskning og ekspertise, samt deres dype forståelse av ingrediensene og den koreanske kulturen. Boken tar leserne med på en kulinarisk reise fra Seoul til Jejuøyene, og feirer både tradisjonelle regionale retter og hverdagsmat som finnes i koreanske hjem.