Boken 'The Nordic Cookbook' tar leserne med på en enestående reise gjennom de rike kulinariske tradisjonene i Norden. Med over 700 oppskrifter samlet av den anerkjente svenske kokken Magnus Nilsson, gir denne boken en dypere forståelse for de unike ingrediensene og matlagingsmetodene som kjennetegner denne delen av verden. Utforsk de forskjellige nordiske landene som Danmark, Færøyene, Finland, Grønland, Island, Norge og Sverige, gjennom vakkert fotograferte bidrag fra Nilsson selv, samt bilder av de ferdige rettene tatt av Erik Olsson, fotografen bak Fäviken. Denne rikt illustrerte kokeboken, som henter inspirasjon fra den Emmy-prisvinnende serien 'The Mind of a Chef' og Netflix-dokuserien 'Chef's Table', lar hvem som helst få muligheten til å lage klassiske nordiske retter. Med en kombinasjon av autentiske oppskrifter og stemningsfulle bilder, gir 'The Nordic Cookbook' både en kulinarisk opplevelse og et innblikk i regionens mattradisjoner og kultur.