«En lekende kokebok for både unge og voksne.» - The New York Times. Dette er den første kokeboken fra Londons legendariske River Cafe, skrevet med tanke på nybegynnere og barn. Den inneholder over 50 deilige og enkle oppskrifter, inkludert en rekke klassikere fra River Cafe, som er tilpasset for de som er nye i matlaging. Denne høyt etterlengtede kokeboken er mer tilgjengelig enn noen annen som har kommet fra kjøkkenet til Ruth Rogers' berømte Michelin-stjernede restaurant, The River Cafe, som ligger ved bredden av Thames i London. Med mer enn 50 ikoniske oppskrifter, hver mesterlig tilpasset av River Cafe-kokkene spesielt for nybegynnere, bringer de fantastiske rettene i denne samlingen varmen, skjønnheten og den enkle praktiske gleden ved italiensk husmannskost til kokker på alle nivåer, inkludert barna dine! De livlige og lekne sidene i denne humoristiske og innovative boken fremviser måltider med ferske ingredienser fra hagen, som for eksempel Knust Bredbønne Bruschetta.