I 'Vegan at Home' tar den anerkjente islandske kokken og kulinariske entreprenøren Solla Eiríksdóttir oss med på en smakfull reise inn i plantebasert matlaging. Boken inneholder 145 enkle og velsmakende veganske oppskrifter, som er ideelle for både nybegynnere og erfarne kokker som ønsker ny inspirasjon. Solla mener hemmeligheten bak vellykket vegansk matlaging ligger i å lage lettfattelige oppskrifter som smaker fantastisk. Boken er delt opp i tre seksjoner: 'Grunnleggende', der du lærer å lage essensielle veganske ingredienser som nøttemelk og tofu; 'Hverdag', som dekker alt fra frokost til middag; og 'Feiringer', som gir strategier for å lage måltider til større anledninger. Med 75 grunnoppskrifter som utgjør fundamentet, kan du enkelt lage 70 forskjellige retter som fremhever alt fra en fyldig vegetabilsk tagine til næringsrike søtpoteter med røkte linser og lette, krydrede retter. "Vegan at Home" er den perfekte boken for den moderne, plantebaserte livsstil.