Inngangen til sylting er mer enn bare et middel for å bevare mat. Det er en kunstform som forvandler milde grønnsaker og frukter til sprø, syrlige tilbehør og smakfulle kondimenter. I "Pickling Everything" tar matkonserveringsekspert Leda Meredith deg med på en helhetlig reise inn i syltingens verden. Hun forklarer spesielt forskjellene mellom laktobasert fermentering av grønnsaker og eddikbasert sylting, samt hvordan man kan sylte og konservere på en trygg måte. I tillegg til klassiske favoritter som agurker, grønne bønner og rødbeter, presenterer hun oppskrifter som inkluderer nøtter, belgfrukter, egg og kjøtt, noe som oppfordrer leserne til å prøve noe nytt. Med over 80 oppskrifter, inkludert: * Halvsyrte (deli dills) * Tabasco-stil varm saus * 48-timers blandede hagepickles * Krydret syltede plommer, blir du inspirert til å utnytte hagens og bondens markeds rikdom, lage fantastiske gaver, og utvide skapet ditt med unike smaker fra sylteverdenen.