Oppdag kunstverket å lage sushi med mesterkjøkkens filosofi og teknikker fra den anerkjente sushi-kokken Seiichi Sakanishi. Sushi er en av de mest elskede japanske rettene og nytes av millioner over hele verden. Kunnskapen og ferdighetene bak sushi er en skatt som har blitt overlevert gjennom generasjoner, hvor lærlingene har vært vitne til og lært fra sine mestre. "Sushi Secrets" er en dyptgående innføring i de spesifikke teknikkene som Sakanishi har perfeksjonert gjennom sitt liv for å kreere virkelig delikat sushi. Leserne får innsikt i den japanske ånden av håndverk og raffinement som ligger bak skabelsen av den ultimate sushi, inkludert informasjon om den beste sesongen og stedet for å skaffe kvalitetsfisk, hvordan man identifiserer fersk fisk, og metoder for å tilberede den. Boken forklarer også hvordan man fremhever de beste smakene og mye mer. Med sin unike tilnærming går denne boken utover sjangergrensene; den fungerer ikke bare som en uvurderlig referanse for kokker over hele verden, men er også en ideell skatt for sushi-entusiaster som ønsker å utvide sin kunnskap og nyte sushi i enda større grad.