Bli med på en smakfull reise inn i paienes verden med 'Pie School' av Kate Lebo. I denne helt reviderte utgaven, som bygger på suksessen fra den første publikasjonen i 2014, finner du hele 80 fristende oppskrifter, inkludert 20 nye kreasjoner. En spennende nyhet i denne versjonen er et kapittel dedikert til mer utfordrende fruktpaier, hvor du kan utforske mindre kjente fyllinger som solbærkrempai. I tillegg presenteres et nytt kapittel med enkle og smakfulle middagspai, som lam, gresskar og kvincepai, samt den klassiske kyllingpai. Med et fokus på å skape uimotståelige paibunner ved hjelp av tradisjonelle hele kornmel, inkluderer boken også glutenfrie oppskrifter. Lesere får muligheten til å lære å lage egne chèvre, smaksekstrakter og gresskarpuré, samtidig som de oppfordres til å omfavne gamle teknikker som å lage sitt eget svinefett til paibunnen. Gjennom hele boken skinner Kate Lebos humoristiske, ettertenksomme og oppmuntrende stemme klart igjennom. Hun deler ikke bare fantastiske oppskrifter, men inviterer også til refleksjon over paienes sosiale historie, betydning og plass i vårt liv.