Gjør pizzahelgen til en fast tradisjon med 52 sesongbaserte pizzaforslag som er perfekt kombinert med salater for et komplett måltid. "Pizza Night" av den prisvinnende forfatteren Alexandra Stafford, kjent for sin populære blogg "Alexandra's Kitchen" og boken "Bread Toast Crumbs", viser at det å lage en perfekt pizza ikke er vanskelig. Uansett om du bruker en vanlig oven, en grill eller en utendørs pizzaovn, starter det hele med deigen. I denne boken presenterer Stafford fire enkle deiger – tynn skorpe, pan, napolitansk stil og glutenfri – i tillegg til surdeigsvarianter, samt lette teknikker for å perfeksjonere bunnen. Fra disse grunnlagene kan du lage et mangfold av lekre pizzaer, som Detroit-Style Pizza til fest, klassisk Margherita, og en vinterlig hvit pizza med hvitløk og urter. Du kan lage pizzaen samme dag eller forberede den på forhånd. Gjør den ekstra ostete og dekadent, eller velg en sunnere variant – pizza-laging tilpasser seg enkelt travle timeplaner og ulike smaker, og krever lite spesialutstyr. Hver pizza er sesongbasert og parret med en salat, eksempelvis en vårsalat med salami og røde ingredienser.