Oppdag en imponerende guide med hele 150 oppskrifter for å lage høykvalitets plantebasert mat hjemme. Måltider med plantebaserte ingredienser kan være en overflod av farger, former, teksturer og uimotståelige smaker – en kilde til uendelige muligheter for kreativitet på kjøkkenet. "Plant-Based Gourmet" er fylt med 150 originale oppskrifter som vil glede både veganere og dem som er nysgjerrige på plantebasert kosthold. Boken inneholder alt fra middag og brunch til forretter, sideretter, drikkevarer og desserter – inkludert alt fra vegansk sushi og charcuterie til lammestek og konfit, veganske oster og majoneser, sous vide trøfler, en triple-layer cheesecake og crèmes brûlées. I tillegg inkluderer boken råd for hvordan man kan handle smartere, allergisubstitusjoner slik at alle kan nyte måltidene, samt enkle trinn-for-trinn instruksjoner for avanserte teknikker som sous vide og skum. Det gir også tips til anretning og styling, slik at du kan lage Instagram-vennlige retter som vil få vennene dine til å lure på hvilken restaurant du har besøkt. Dette velsmakende og rikt illustrerte verket er skapt for den plantebaserte matentusiasten.