Med over 100.000 trykte eksemplarer er 'The Art of Making Wine' blitt den definitive steg-for-steg veiledningen for både den seriøse amatørvinmakeren og nybegynnere. De erfarne vinmakerne Anderson og Hull tilbyr mer enn femti oppskrifter for å lage vin av ulike frukter. For den eventyrlystne vinmakeren gir de retningslinjer for uendelig eksperimentering. Røde, hvite og rosé-viner, musserende viner, sherry og Madeira kan lages av druer; samtidig kan epler, pærer, solbær, bjørnebær, aprikoser, plommer, fiken – ja, til og med bananer og pasjonsfrukt – gi deilige fruktige viner. Du kan til og med eksperimentere med løvetann, nyper, honning eller urter. Forfatterne gir detaljer om: hvordan du kan starte ditt eget hjemmevinrick uten å bruke penger, ved hjelp av lett tilgjengelige husholdningsartikler; valg og innkjøp av frukt, eller bruk av spesiallagede konsentrater eller vinbaser; lage en gjærstarter; hva du bør gjøre og unngå når det gjelder sukker, syre og temperaturkontroll; måling av alkoholinnhold; utstyr for den mer sofistikerte vinmakeren.