Poké, eller pokebowl, har blitt en verdenssensasjon, og det er ikke uten grunn! Denne deilige retten kombinerer sunnhet med enkelhet, samtidig som den frister med sitt innbydende utseende og uimotståelige smak. Hovedingrediensene inkluderer fersk rå fisk, ris, nøtter og smakfulle marinader, noe som gir utallige muligheter for variasjon. I denne boka utforsker poke-kokken Oskar Sellin og matskribent samt blogger Helle Øder Valebrokk den fascinerende historien bak denne hawaiianske retten. De presenterer et spennende utvalg oppskrifter inspirert av Hawaii, Asia, Stillehavet, Californiske smaker, samt mexicanske og skandinaviske innslag. Her får du også kreative tips til hvordan du kan erstatte den tradisjonelle fredagstacoen med et smakfullt poke-party, proppfullt av sunne og velsmakende alternativer. Oskar Sellin har gledet nordmenn med sine pokebowls fra sine karakteristiske food trucks siden sommeren 2016 og har nylig åpnet en poke-restaurant på Bislett i Oslo. Denne boka samler hans lidenskap for poké med Helle Øder Valebrokk sin ekspertise som matskribent, for å gi deg en komplett guide til både smakfulle retter og kulturhistorie.