I sin første bok, "Fresh from Poland", som ble anerkjent som en av de ti beste kokebøker i 2020 av Booklist og omtalt som "et grønnsaksparadis" av San Francisco Chronicle, introduserte Michal Korkosz polsk vegetarisk mat til det amerikanske publikum. Med sin nye bok, "Polish'd", tar han steget videre fra å hedre Polens mattradisjoner med vegetariske versjoner av klassiske oppskrifter, til å utforske den rike og varierte nåtiden av polsk matlaging. I "Polish'd" finner leserne 100 spennende oppskrifter som kombinerer kjente polske retter tilpasset vegetariansk kost, som Kakory (potetempanadas) fylt med ovnsbakte grønnsaker og ost, samt nykomne smaker som har gjort sitt inntog i Polen gjennom immigrasjon og kulturell utveksling, som Miso Zurek med potetmos, ovnsbakte sopp og dill. Oppskriftene fremhever ferske grønnsaker, korn og urter, men det finnes også rikelig med smøraktig, søt og ostete komfortmat å glede seg over. Leserne vil oppdage polsk mat på en ny måte når de nyter retter som: * Kald agurk- og melonsuppe med geitost, sprø eple og mynte * Kopytka med umami.