Produktbeskrivelse
Oppdag smakene fra Venezia med boken "POLPO" av Russell Norman, som henter inspirasjon fra en av Londons mest trendy restauranter. Gjemt bort i en bakgate i det pulserende Soho-distriktet, har POLPO raskt blitt en magnet for kritikere og matentusiaster. Her serveres retter som tar deg med på en kulinarisk reise til de skjulte delene av Venezia, langt fra de overfylte turistfeller. Med sitt uformelle, men innovative preg, byr restaurantens menyer på en opplevelse av lidenskapelig og smakfull matlaging. Boken inneholder hele 140 fristende oppskrifter, som inkluderer caprese-stabler, fritert zucchinistrimler, asparges med parmesan og ansjett-smør, butternut-risotto, arancini, kanin cacciatore, varm andesalat med valnøtter og beter, sprø mini-pizzaer med prosciutto og ruccola, kamskjell med sitron og peppermynte, makrell tartar, linguine med muslinger, hel havaborre, varm blekksprut-salat, myk krabbe i parmesan-panade med fennikelsalat, valnøtt- og honning-semifreddo, tiramisu, sprudlende bellinis og friske spritz med klar, oransje farge. Boken er prydet med lystige fotografier som virkelig fremhever de delikate rettene. La deg inspirere til å skape ditt eget venetianske måltid hjemme!