I "Eating from Our Roots" tar Maya Feller, en anerkjent registrert kostholdspleier, oss med på en kulinarisk reise verden rundt, med mer enn 80 deilige og sunne oppskrifter på tradisjonelle retter fra ulike kulturgrupper i USA. Boken er ikke bare en kokebok; den fungerer som et multikulturelt veikart til sunnere kosthold. Mens mange kokebøker laget av kostholdseksperter ofte fokuserer på restriksjoner og 'nei', oppmuntrer denne boken leserne til å si 'ja' til smakfull mat og gir en inspirerende opplevelse som får en til å trekke mot kjøkkenet. I en tid der den typiske amerikanske dietten ofte er preget av tilsatt sukker, salt og syntetiske fettstoffer, viser Feller oss hvordan vi kan spise bærekraftig og helsemessig uten å måtte gi avkall på smaken. Ved å gjenopprette tradisjonelle matlagingsmetoder fra ulike kulturer, inkludert den karibiske, søramerikanske, afrikanske, middelhavske og asiatiske, tilbyr Feller en smakfull løsning på våre ernæringsmessige utfordringer.