I "Evolutions in Bread" viser Ken Forkish, bestselgende forfatter av "Flour Water Salt Yeast", hvordan du kan ta ditt brødbaking til et nytt nivå. Boken gir deg verktøyene for å heve kvaliteten på brødene dine, fra sandwichbrød til frokostloff, ved å bruke alt han har lært i løpet av det siste tiåret for å perfeksjonere sine deiger. Hvis du ønsker å lage artisanal panbrød og rustikk grytebrød hjemme med profesjonelle og konsistente resultater, er dette boken for deg. Forestill deg sprø, knasende skorper og myke, luftige innvendige strukturer, akkurat som fra ditt favoritt bakeri – men laget i din egen ovn. Boken er lettfattelig for hjemmebakeren, samtidig som den er fullpakket med ekspertkunnskap og helt nye oppskrifter. "Evolutions in Bread" dekker alt fra dagsferske brød og kaldhevede deiger til klassiske levains. Forkish avslører hemmelighetene bak en surdeigsstarter som er mer meleffektiv, og utforsker også klassiske brødtyper og berikede deiger, som japansk melkebrød og brioche. Hver oppskrift inkluderer en praktisk bakeplan som veileder nybegynnere gjennom sin første bakeopplevelse.