Fra den ene halvdelen av den kultige komedieduoen Tim & Eric kommer 'Foodheim', en kulinarisk bibel for moderne matentusiaster. Denne boken guider deg til å holde episke fester, nyte livet til fulle og lage mat som overgår bestemor sin. Hva er den eneste osten du trenger for å kaste et racletteparty drevet av vin? Hvor er det beste stedet å få tak i tortellini i Italia? Og hva innebærer egentlig 'dankadence'? Alle disse spørsmålene, og flere til, besvares i 'Foodheim', den første kokeboken fra den moderne livsnyteren og verdenskjente naturvinsmakeren Eric Wareheim. I 'Foodheim' tar Wareheim leserne med på en reise gjennom sitt kulinariske univers med kapitler som omhandler alt fra sirkelfoods (burgere, tacos) til bestemor-retter (pasta, kjøttboller), og saftige retter (biff, ribbe). I tillegg til oppskrifter som Kylling Parm med Nonna-saus, Personlig Panne Pep Pep, og Crudite Extreme med Dill Dippere, vil du også oppdage hvilke åtte cocktailoppskrifter du bør kunne utenat, hvordan du sabler en flaske boblevin, og hva du trenger for å oppnå perfekt hjemmelaget pasta. En bok for alle som ønsker å gjøre matlaging til en festlig og uforglemmelig opplevelse.