Franklin Smoke er den ultimate guiden til grilling og røyking med live ild hjemme. I denne boken finner du oppskrifter som vil la deg tilberede kjøtt, grønnsaker, fisk og mer, akkurat som en ekte Texas-griller. Aaron Franklin, den anerkjente forfatteren og eieren av det populære spisestedet Franklin Barbecue i Austin, tar oss med på en reise gjennom kunsten av grilling og røyking i bakgården. Sammen med den prisbelønte matforfatteren Jordan Mackay utforsker de det mystiske området der røyker og grill overlapper, og gir deg tips om når og hvordan du best kan kombinere de to metodene. Denne omfattende ressursen har inspirerende og nyttige bilder som viser at det å tenne en ild i bakgården er en enkel oppgave, selv på en ukedag. Med riktig tilnærming kan du (og bør) lage mat på denne måten for å oppnå dypere smaker og en mer direkte kontakt med elementene. Hemmeligheten ligger i å behandle ild som en ingrediens, ikke bare som et medium. Franklin og Mackay deler sine beste strategier for å tilberede måltider gjennom ildens livssyklus.