Utforsk rikdommen i global vegansk matlaging med over 300 fristende oppskrifter som inkluderer smakfulle hverdagsretter og festmåltider, skrevet av en prisbelønt matforfatter. "Boken er fylt med så mange livlige og nyskapende oppskrifter at du ikke vet hva du skal prøve først," sier Jeanine Donofrio, skaperen av Love & Lemons. Vegansk matlaging har utviklet seg i århundrer, og har skapt en skattekiste av elskede oppskrifter som er anerkjent over hele verden. 'Mastering the Art of Plant-Based Cooking' er den første boken som samler disse rettene og visdommene i ett enkelt verk, og behandler vegansk mat som en egen kjøkkenkunst som er verdt å mestre. Joe Yonan, en prisbelønt matredaktør og forfatter, har brukt mange år på å rapportere om og lage plantebaserte retter. Med sitt skarpe blikk på denne stadig voksende maten har han samlet oppskrifter og essays fra fremtredende matforfattere innen vegansk mat, og skapt en bok som viser det ekte mangfoldet av vegansk mat fra hele verden. Her finner du noe for enhver smak.