Få smaken av Skandinavia inn i ditt eget kjøkken med disse delikate, søte og salte godsakene, alle laget fra bunnen av: hjertelige potetflattbrød, festlige kanelknuter, rykende ferske saffransboller og mye mer. I boken 'Scandinavian from Scratch' tar kokk Nichole Accettola oss med på en reise gjennom lys og livlig bakst inspirert av skandinavisk mattradisjon. Etter å ha tilbrakt over et tiår i Europa, og deretter flyttet tilbake til USA, lengtet Accettola etter de ettermiddagsdelikatessene hun hadde kost seg med mens hun bodde i København. Hun satte seg som mål å gjenskape smakene fra Skandinavia i sitt eget hjem og lokalsamfunn, noe som førte til åpningen av hennes nå kjente kafé, Kantine, i San Francisco. I 'Scandinavian from Scratch' har Accettola kuratert 75 smakfulle oppskrifter, organisert etter anledning og fra de enkleste til de mer avanserte, som utforsker krysningspunktet mellom de kulinariske kulturene i de forskjellige skandinaviske landene. La hjemmet ditt fylles av de trøstende aromaene fra kokosdrøm-kake, Budapestrulle, kardemomme-morgenboller og mer.