«The Bean Book» av Steve Sando og Julia Newberry er en omfattende guide til 50 ulike bønnesorter og hvordan man kan tilberede dem. Denne boken, skrevet av grunnleggeren av det anerkjente bønneselskapet Rancho Gordo, tilbyr over 100 klassiske og moderne oppskrifter som viser hvor enkelt det er å lage bønner fra bunnen av. Rancho Gordo-bønner, kjent for sin lojal tilhengerskare og en venteliste til Bean Club med mer enn 20 000 påmeldte, har fått fremhevet arvestykker av bønnesorter gjennom kjente kokker som Thomas Keller og Marcella Hazan. Med sine 25 års erfaring innen dyrking, anskaffelse og matlaging med bønner, er Steve Sando den ideelle hjemmekokken til å presentere både tidløse oppskrifter og innovative kombinasjoner som appellerer til alle typer spisere. Boken inneholder både veganske og vegetariske retter som fennikel-, potet- og hvit bønnesuppe med safran og pizza-bønner, samt kjøttretter som Napa Valley Cassoulet, Southwestern Chili con Carne og leirbakt pacific cod gratin med løk og hvite bønner. «The Bean Book» dekker alt du trenger for å utforske bønnenes verden.