Boken "The Book of Hops" er den første fullstendig illustrerte guideboken for håndverksøl-entusiaster, som kombinerer detaljerte fotografier med profiler av femti av de mest ettertraktede humlevariantene i dag. Humle er ølets viktigste ingrediens, og gir et spekter av distinkte aromaer, smaker og bitterhet til de smakfulle bryggene vi nyter. Med herlige varianter som den blomsteraktige Cascade, den bitre Galena, den tropiske Galaxy, og den saftige Citra, hjelper denne tungt illustrerte og grundig undersøkte guiden deg med å navigere i det stadig utvidede utvalget av håndverksøl. Boken presenterer femti av de mest populære og betydningsfulle humlesortene fra hele verden, med informasjon om smak, sammensetning, bruk, opprinnelse, historie og tilknyttede ølstiler. En nyttig innledende seksjon forklarer vitenskapen, historien og produksjonen av øl gjennom tekst, illustrasjoner og infografikk, inkludert en oversikt over hovedingrediensene, bryggeprosessen, og til og med hvilken glass-type som passer best for de ulike ølene.