Oppdag de 'ikke tradisjonelle, men personlige' Sichuan-smakene i Fly By Jings kultfavoritt, den krydrede og smakfulle chili crisp, gjennom 85 hete oppskrifter som spenner fra dumplings til cocktails og desserter. Født i Chengdu og oppvokst overalt, har kokk og entreprenør Jing Gao introdusert Amerika for den sterke, prikkende følelsen av chili crisp og de Sichuan-smakene som inspirerer den, først gjennom sin vellykkede Kickstarter-kampanje og nå tilgjengelig i tusenvis av dagligvarebutikker over hele USA. I "The Book of Sichuan Chili Crisp" viser Jing hvordan nesten hver rett kan løftes med de komplekse Sichuan-smakene, og tar deg med på en unik reise fra hjembyen hennes til kjøkkenet ditt, mens hun deler sin personlige historie og refleksjoner om dette historiske kjøkkenet og de utfordringene hun har møtt på veien. Forankret i tradisjon, men tilpasset det moderne kjøkken, inviterer disse 85 oppskriftene deg til å utforske nyansene av Sichuan-smaker og eksperimentere med nye ingredienser.