Forfatterne av den kultfavoritte "The Vegan Stoner Cookbook" er tilbake med nye veganske oppskrifter så enkle at selv en stoner kan lage dem. Denne gangen har de lagt enda mer vekt på helmat, med glutenfrie og soyafrie alternativer. Det trenger ikke å være vanskelig å lage vegansk mat! The Vegan Stoners, Sarah Conrique og Graham I. Haynes, er tilbake med en ny samling av feilfrie veganske retter. De spennende og friske oppskriftene fremhever enda flere helte ingredienser og friske råvarer for moderne veganske måltider som tar deg utover skapet og inn i bondens marked, med ekstra fokus på gluten- og soyafrie alternativer. Denne rikt illustrerte og humoristiske kokeboken, sammen med sine eksentriske grønnsakskarakterer, presenterer enkle instruksjoner og oversiktlige ingredienslister som gjør det mulig for travle hjemmekokker og sultne slappere å lage fyllende veganske måltider med minimal tid og innsats. Med oppskrifter som Butternut-chos, Jackfruit 'Toona' Salat og Shroom Paella, finner du fleksible plantebaserte oppskrifter som virkelig tilfredsstiller.