I 'Ode To Travel' tar den anerkjente kokken, surferen og fotografen Patrick Trefz oss med på en reise jorden rundt for å oppdage unike steder som byr på både smakfulle lokalretter og fantastiske surfemuligheter. Boken inneholder tre dusin regionale oppskrifter som strekker seg fra Tunis til Teahupo'o, Stornoway til Salina Cruz, samt fra New York til Berlin, São Paulo og Paris. Gjennom sine gripende fotografier og narrativer, blander Trefz det urbane med det landlige og presenterer en rik mosaikk av mat og kultur fra hele verden. Kjent i surfemiljøet for sine imponerende bilder som pryder forsider av magasiner, har Trefz også gjort seg bemerket i matverdenen med sitt arbeid med gård-til-bord-bevegelsen og med å fremheve tradisjoner innen regional matlaging. 'Ode To Travel' fanger Trefz' medfødte evne til å ikke bare observere, men å virkelig bli en del av de scenene han utforsker, noe som gjør reisen både personlig og inspirerende.