Practical Cookery 14th Edition av Professor David Foskett, Patricia Paskins, Neil Rippington, Steve Thorpe
Produktbeskrivelse
Practical Cookery er den klassiske oppskrift- og referanseboken som har blitt brukt til å utdanne profesjonelle kokker i over 50 år. Den 14. utgaven av Practical Cookery er et uunnværlig verktøy for enhver aspirerende kokk. Den gir en solid basis for å utvikle kulinarisk kunnskap, forståelse, ferdigheter og atferd i henhold til de nye læreplanene for Commis Chef (Nivå 2) og forbereder lærlinger og arbeidsbaserte studenter til sluttvurdering. Boken støtter også dem som deltar i NVQ-programmer innen profesjonell matlaging eller matproduksjon. Med over 500 pålitelige oppskrifter og 1 000 fotografier, dekker den de nyeste forberedelses-, lagings- og ferdigstillingsmetodene, samt klassiske retter som hver kokk bør mestre. Boken gir klare illustrasjoner av hvordan rettene skal se ut, med nærbilder av ferdige måltider for hver oppskrift, samt detaljerte, trinnvis veiledninger for å mestre teknikker. Den sørger for at lærerne er oppdatert med nytt innhold om den nyeste teknologien innen hotell- og restaurantbransjen, samt viktige retningslinjer for trygg og hygienisk arbeid.