Preserved: Condiments av Darra Goldstein, Cortney Burns, Richard Martin
Produktbeskrivelse
"Preserved: Condiments" presenterer 25 smakfulle oppskrifter på noen av verdens mest utsøkte sauser, smør, relish og chutney. Dette er den første av seks bøker som dedikeres til temaet matkonservering. Gjennom bruk av teknikker som fermentering, saltning, røyking, syltet og tørking, tilbyr boka oppskrifter på klassikere som Adjika, en georgisk hot pepper relish, de saltede urtene kjent som Herbes salées, og den haitiske syltede grønnsaksrelishen kalt Pikliz. Disse oppskriftene tilfører dybde, krydder og interesse til din matlaging. Forfatterne har alle imponerende bakgrunner, og som trio kombinerer de profesjonelle erfaringer innen matlaging og konservering, samt journalistikk og dybdeinnsikt i matens historie. Dette er en svært gavevennlig bok og bokserie for alle som ønsker å utvide sin kunnskap om konservering.