Konservering er en århundregammel teknikk for å hente mest mulig ut av hver sesong, og forlenge de mer rike månedene inn i de sparserne tidene. Det er ikke bare en nyttig prosess, men også en morsom og givende aktivitet som er lett å lære. I boken 'Preserves' tar Pam Corbin leserne med på en reise gjennom konserveringens historie, vitenskap og grunnleggende prosesser. Her utforsker hun et rikt utvalg av produkter som kan lages av lokal frukt og grønnsaker året rundt, inkludert syltetøy, geleer, puréer, skiver, sylteagurk, chutneys, likører, eddik og sauser. Boken inneholder 75 oppskrifter, som spenner fra tradisjonelle favoritter som bringebærsyltetøy, sitroncurd, kvinceost og sloe gin, til friske og unike kombinasjoner som eplepuré, agurksylte og brenneslepesto. Den fungerer også som en grundig håndbok med sesongtabeller, regionale kart, flytskjemaer for alle konserveringsprosesser, samt rikelig med fargefotografier for å inspirere. Boken avsluttes med en nyttig utstyrsdirektorat og adresser for videre informasjon. Med sin teksturerte harddeksel og en introduksjon av Hugh Fearnley-Whittingstall, er 'Preserves' en kompakt og inspirerende guide til kunsten å konservere.