Boken "Litt av alt; små retter til alle slags måltider" inviterer leseren til å nyte en variert og uformell spiseopplevelse, hvor alle kan plukke favoritter fra et variert utvalg. Uansett om du skal tilberede en hverdagsmiddag for en småbarnsfamilie, en rask lunsj til deg selv, eller invitere venner på fest, er småretter den ideelle løsningen for enkle, fristende og fleksible måltider. Med inspirasjon fra det klassiske middelhavskjøkkenet, meze fra Midtøsten, meksikanske tacos, samt spanske og portugisiske tapas, viser Helle Øder Valebrokk hvordan du kan sette sammen deilig småretter til enhver anledning. I tillegg til smakfulle oppskrifter, deler hun sine beste tips og triks for å gjøre tilberedningen av småretter enkel og oversiktlig. Leseren får verktøyene som er nødvendig for å gjøre hverdagsmiddagen til en glede — selv når de små er skeptiske. Oppdag hvordan du kan kombinere småretter på uendelig mange måter og skape spennende og appetittvekkende måltider.